Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه خادمان حرم مطهر امام رضا(ع) در برخورد با زائران باید جلوه تربیت‌یافتگان مکتب رضوی باشند گفت: رفتار خدام باید نمونه‌ای از اخلاق و سلوک اسلامی باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس  به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در مراسم اهدای احکام خدام بارگاه منور رضوی که همزمان با ایام دهه مبارک کرامت در تالار ولایت حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد با تبریک فرارسیدن ایام میلاد حضرت ثامن‌الحجج(ع)، خدمتگزاری در بارگاه منور امام رضا(ع) را توفیقی بسیار بزرگ برشمرد و با اشاره به جایگاه معنوی حرم مطهر رضوی اظهار داشت: امام علی بن موسی‌الرضا(ع) مظهر و تجلی کرامت خداوند بوده و به اذن الهی از همه عالم دستگیری می‎کنند، اما به‌شرط آنکه پرده‌های ظلمت و تاریکی را کنار زده و خود را در معرض مکتب نجات بخش آن حضرت قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خادمی حضرت رضا(ع) آنگاه افتخار بزرگی است که خادم پرورش یافته مکتب و آموزه‌های حضرت رضا(ع) باشد و فرهنگ، ادب، معرفت، بندگی، عبودیت و اخلاق رضوی سرلوحه او باشد.

 مروی به خدام رضوی نسبت به خطر روزمرگی و عادی شدن خدمت در آستان قدس هشدار داد و با طرح این سؤال که چه کنیم تا خدمت برایمان عادی نشود و یادمان نرود کجا و در محضر چه امام عظیم‌الشانی هستیم؟ توضیح داد: افزایش معرفت به امام رضا(ع) رمز رهایی از عادی شدن خدمت در این بارگاه قدسی است از طریق کسب معرفت باید تلاش کنیم تا تشرف، حضور و خدمت در این دستگاه مقدس و نورانی عادی نشود.

تولیت آستان قدس رضوی: باید تمام مردم ایران متنعم از برکات وجود امام رضا(ع) باشند تولیت آستان قدس رضوی: ایجاد جدایی میان مردم و اعتاب مقدسه توطئه جدید صهیونیسم است تولیت آستان قدس رضوی با آیت‌الله مکارم‌شیرازی دیدار کرد

وی خطاب به مدیران حرم مطهر رضوی گفت: به مسئولان مربوطه اعلام می‎کنم کتابخانه‌هایی را در آسایشگاه‎های خدام قرار دهند تا خادمان رضوی از فرصت‎هایی که دارند برای مطالعه کتاب‌هایی که سبب ارتقای معرفت نسبت به امام رضا(ع) می‌شود بهره ببرند، همچنین مسابقات و طرح‌های تشویقی برای مطالعه در میان خدام باید اجرایی شود.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه آستان قدس دستگاهی فرهنگی و معرفتی است، بیان کرد: در آستان قدس رضوی ارتقا رتبه خدام نباید تنها منحصر به سنوات خدمتی باشد و در این رابطه ابعاد معرفتی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه داشتن معرفت نسبت به ائمه اطهار(ع) شرط شفاعت آن حضرات است، ابراز کرد: اگر می‎خواهیم شفاعت حضرات معصومین(ع) شامل حالمان شود باید معرفت خود را نسبت به آن حضرات افزایش دهیم تا معرفت نباشد، محبت و علاقه پیدا نمی‌شود و تا محبت نباشد اطاعت و پیروی حاصل نخواهد.

مروی دلیل جایگاه و مقام رفیع ائمه اطهار(ع) را معرفت والای آن حضرات دانست و عنوان کرد: بارگاه قدس رضوی حرم امام حی، حاضر و زنده است امامی که می‌بیند، می‌شنود و پاسخ می‎دهد و مردمی که به این آستان ملکوتی مشرف می‌شوند برای تحصیل فیض و کسب بهره‌‎های معنوی می‎آیند لذا رفتار خدام باید نمونه‌ای از اخلاق و سلوک اسلامی باشد.

وی اضافه کرد: زائران بسیاری سالانه از اطراف‌واکناف عالم به این آستان مقدس مشرف می‌شوند گاهی یک نگاه، رفتار و برخورد خادم می‌تواند اشتیاقی در زائر برای تشرف‌های آینده ایجاد کند و عکس آن نیز ممکن است.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: رفتار خدام حتی می‌تواند در اعتقادات دینی برخی زائران تأثیرگذار باشد، به همین دلیل باید خدام مدیریت رفتار داشته باشند و با سعه‌صدر و روی گشاده با زائران برخورد کنند، خادم امام رضا(ع) باید جلوه تربیت‌یافتگان مکتب رضوی باشند.

انتهای پیام/282/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولیت آستان قدس رضوی رفتار خدام امام رضا ع حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۸۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ قاسم فدایی راد، مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام (گوهرشاد سابق) سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: این کتابخانه در حال حاضر دارای سه هزار و ۹۱۹ نسخه خطی است که نسخه پشتیبان آنها از طریق کتابخانه دیجیتال این سازمان در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد.
 وی افزود: همچنین ۳۵۴۵ نسخه کتاب چاپ سنگی، بیش از ۱۲۰ هزار نسخه کتاب چاپی، ۱۷۰۰ لوح فشرده، ۱۵۰۰ نسخه پایان‌نامه و افزون بر ۱۲۰ هزار نسخه کتاب الکترونیکی با محوریت سیره و معارف اهل بیت (ع) در این کتابخانه وجود دارد. 
 
فدایی‌راد گفت: کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) ویژه پژوهشگران، طلاب علوم دینی و دانشجویان است، اما با توجه به شبانه‌روزی بودن کتابخانه، به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت رضا (ع) و اعضای کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در زمان تعطیلی کتابخانه‌ها خدمات‌رسانی می‌کند.
 
وی افزود: همچنین این کتابخانه، یکی از بزرگترین کتابخانه‌های تخصصی و شبانه‌روزی در جهان اسلام به شمار می‌آید که از ابتدای تأسیس ویژه ارائه خدمات به آقایان بود، اما بنا به درخواست‌های مکرر مراجعان، بخش بانوان نیز در سال‌های اخیر در آن راه‌اندازی شد
 مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی با اشاره به این‌که در مجموع ۴۳۳ هزار و ۵۰۰ زائر و مجاور از خدمات این کتابخانه در سال گذشته بهره‌مند شده‌اند، گفت: کتابخانه به طور میانگین ماهانه به ۲۲ هزار نفر در بخش آقایان و ۱۴ هزار نفر در بخش بانوان ارائه خدمت می‌کند.
 
 
 
 
 
 

دیگر خبرها

  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است
  • تاکید امام جمعه پیرانشهر بر رعایت اخلاق اسلامی
  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد